Våra tjänster

Freja blommor - där floristen bryr sig

Vi är en blomsterbutik som utför allt inom det floristiska yrket. Vi tar fasta på noggrannhet och ömhet när vi förbereder våra blommor för dig som kund, så att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du tar del av någon av våra tjänster. Vi kan erbjuda blommor och tjänster till alla möjliga tillställningar och vår högsta önskan när du handlat hos oss är att du ska känna dig inspirerad och nöjd med ditt val av blomsterbutik.

Välj mellan blommor för uppvaktning, begravning och vardagen. Inspirationsrika buketter och små tillval som passar fint både för sig själva och/eller tillsammans med våra blommor.

288

Vårt sortiment

Spana in vårt sortiment

Läs mer

Maddes mob 006

Mer om oss

Läs lite mer om oss här.

Läs mer

karta

Kontakta oss

Klicka här om du vill kontakta oss.

Läs mer

Freja blommor

Freja Blommor AB

 

Vi hjälper dig uppnå en härlig upplevelse vid alla blomstrande tillfällen.

Vi är ett gäng glada tjejer som tycker vi har det bästa yrket som finns. Med många år i branschen vill vi hela tiden förnya oss och lära mer. Vare sig det handlar om tillfällen med mycket goda skratt, glada miner och fina minnen eller tunga känslor, sorg och eftertanke så har vi blommor och beredskapen till varje tillfälle. 

 Vi hjälper dig från start till mål med att bland annat välja ut begravningsblommor, skicka blommogram eller bara överraska nära och kära med en blombukett - här i Göteborg! Kom förbi oss i vår blomsterbutik i Olskroken så visar vi dig hur blommor kan få känslor att blomstra!

personal 013