Om oss

Läs om vår resa till att bli blomsterbutik i Olskroken

 

Freja blommor startade 1957 på Frejaplan i Sävedalen av Erik Johansson. Efter 12 år flyttade butiken till det då nya Vallhamra Torg. I denna lokal blev butiken kvar fram till 1983 då Erik blev erbjuden en ny lokal på Olskrokstorget.

I samband med flytten gick sonen Hans-Erik och hans dåvarande fru Eva Gödecke in i företaget som delägare. Butiken låg då på Redbergsvägen 8.

10 år senare, 1993 blev lokalen mittemot ledig och Freja Blommor flyttade till sin nuvarande adress Redbergsvägen 7. Här har butiken växt och frodats. 

I september 2014 tog Madeleine över som butiksägare efter att ha jobbat i butiken i 12 år.

 

288

Vårt sortiment

Spana in vårt sortiment

Läs mer

karta

Kontakta oss

Klicka här om du vill kontakta oss.

Läs mer

Freja blommor

Freja Blommor AB

 

Vi hjälper dig uppnå en härlig upplevelse vid alla blomstrande tillfällen.

Vi är ett gäng glada tjejer som tycker vi har det bästa yrket som finns. Med många år i branschen vill vi hela tiden förnya oss och lära mer. Vare sig det handlar om tillfällen med mycket goda skratt, glada miner och fina minnen eller tunga känslor, sorg och eftertanke så har vi blommor och beredskapen till varje tillfälle. 

 Vi hjälper dig från start till mål med att bland annat välja ut begravningsblommor, skicka blommogram eller bara överraska nära och kära med en blombukett - här i Göteborg! Kom förbi oss i vår blomsterbutik i Olskroken så visar vi dig hur blommor kan få känslor att blomstra!

personal 013